Innoiti-va de Pasti – Confintex va sta la dispozitie

Innoiti-va de Pasti – Confintex va sta la dispozitie

0 114

Traditia spune ca de Pasti trebuie innoita garderoba. Producatorii de imbracaminte si incaltaminte s-au gandit la asta si ne ofera prilejul sa urmam traditia fara sa umblam dintr-un magazin in altul si fara sa facem gauri prea mari in buget.


Cele 130 de firme prezente la Confintex expun la Parterul ITC si la Sala Sporturilor ?o gama variata de produse textile si de marochinerie. Puteti cumpara de la pijamale si ciorapi, pana la blanuri dintre cele mai scumpe. Marfa este pentru toate buzunarele, mai ales pentru cele mici, iar Iepurasul si-ar putea face plinul. Daca vreti sa-i dati o mana de ajutor, atunci vizitati targul, deschis pana in 25 martie. Programul de vizitare este de la 10 la 18, exceptie facand ultima zi cand se inchide la orele 16.


Cel mai bine se prezinta si la aceasta editie confectionerii de produse din pilele si blana si sectorul de incaltaminte. La aceste produse si discounturile sunt pe masura, diferentele fata de preturile de magazin fiind semnificative (totusi destul de ridicate, avand in vedere materialele si calitatea produselor). Daca chiar va trebuie cate ceva, nu strica ?sa dati o raita prin pavilioane!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.