INITIATIVA PSD

INITIATIVA PSD

0 121


???????? Langa blocul care adaposteste sediul Organizatiei Municipale Brasov a PSD, situat la intersectia 13 Decembrie cu Aurel Vlaicu, au fost scoase, in jurul orelor 11 ale zilei de 23 iulie 2007, doua mese,sapte scaune si doua persone: o doamna si un domn cu varsta mai de la mediu in sus. Pe mese se aflau patru peturi cu apa minerala de diferite marci indigene – ca din asta avem sa dam si la altii, dar suntem prea tantalai sa o facem si cei ce au potenta financiara pentru investitii vor profit imediat, iar din apa semichioara e mai greu – si pahare de unica folosinta. In fata meselor un afis te anunta: “ Un pahar cu apa pentru dumneavoastra “. Cele doua personae purtau pe cap sepci rosii cu insemnele partidului. Mesele erau plasate la umbra zidului si nu prea se vedeau, dar erau acolo.


???????? M-am dus si eu sa vad care e treaba si mi s-a oferit un pahar cu apa. Am refuzat politicos, caci viata m-a invatat sa fiu ca o camila si ma adapasem cu vreo doua ore inainte. Din vorba in vorba am ajuns sa discutam despre caldura care ne bantuie meleagurile, despre poluarea cauzatoare de asemenea calduri, urmate de vijelii nemaiintalnite pe plaiurile noastre, despre faptul ca initiativa cu paharul cu apa este benefica si ca si in alte puncte mai importante din oras s-au organizat asemenea incercari de a veni in sprijinul trecatorilor si alte asemenea. Mi s-au dat si unele sfaturi cum sa ma comport pe o vipie ca cea din aceasta vara, cam dezlanate ele si cam fara cap si coada,ceea ce mi-a lasat impresia ca cele doua personae apartin ultimului esalon activ al PSD,adica un fel de a cincea roata de la caruta. Dar, in sfarsit, faceau si ei ceva folositor.


???????? Intr-un fel mi-a placut ca nu s-a trecut la politica. Am incercat eu sa indrum discutia spre asa ceva, dar nu am reusit. Ori cele doua persone erau instruite sa poarte numai sepcile cu PSD, fiind vorba de un ajutor umanitar si atuncea lasi pe trecator sa traga concluziile din ce vede, ori doamna si cu domnul nu aveau capacitatea purtarii unui dialog politic.Nu conteaza varianta. Benefica este actiunea in sine. Si m-am hotarat sa bantui orasul ca sa vad daca si alte partide impart apa semichioara.


?

???????????????????????????????????????????????????????????????? Dan Bota????????????????

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.