Increzatori in sansele noastre

Increzatori in sansele noastre

0 206

Echipele Romaniei si Ecuadorului se vor duela, in acest sfarsit de saptamana, la Bucuresti, pentru un loc in Grupa Mondiala a Cupei Davis.
Avem sansa daca putem spune asa, deoarece Nicolas Lapentti, cel mai bine clasat si mai experimentat jucator ecuadorian, nu va putea juca decat la dublu, deoarece este accidentat. In locul sau va fi introdus Ivan Endara, un tenismen de 22 de ani, aflat pe locul 408 in ierarhia mondiala.
Vineri si duminica, partidele vor incepe la ora 11:30, iar sambata la 12:00, si se vor desfasura la Centrul National de Tenis, unde a fost construita o arena cu 3200 de locuri.
„Tragerea la sorti a fost ok. Ne asteptam sa nu joace Nicolas Lapentti, ci Endara. Sigur ca ne avantajeaza acest lucru, pentru ca Endara este sub locul 400. Conteaza cine joaca primul meci, pentru ca e important ca Ungur sa porneasca de la 1-0 pentru noi. Baietii sunt pregatiti, sunt in forma. Am reusit sa ne acomodam cu terenul si sunt favoriti din punct de vedere al clasamentului, dar niciodata nu se stie ce se poate intampla in Cupa Davis”, a declarat Andrei Pavel.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.