Incepe sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat

Incepe sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat

0 78

Au mai ramas doar cateva zile pana cand absolventii de liceu care nu au promovat examenul de bacalaureat sau nu s-au prezentat la sesiunea examenului din iunie vor intra in febra examenelor. Luni, 18 august 2008, debuteaza sesiunea de toamna a bac-ului.
Astfel, tinerii care nu au promovat examenul de Bacalureat in sesiunea din iunie mai au inca o sansa sa obtina diploma anul acesta.

Calendarul examenului de bacalaureat – august 2008
Asadar, sesiunea de toamna a bacalaureatului incepe luni, 18 august, cu primul examen oral la Limba si Literatura Romana. Elevii care au studiat, in liceu, Limba si Literatura Materna vor sustine, marti, 19 august, proba orala la aceasta specialitate. Ultima proba orala va fi sustinuta, pe 20 august, la Limba si Literatura Moderna.
Cei care promoveaza examenele orale, se pot prezenta, pe 21 august, la prima proba scrisa, cea la Limba si Literatura Romana. Elevii care au studiat, in liceu, in Limba Materna, vor sustine, pe 22 august, proba scrisa pentru specialitatea Limba si Literatura Materna.
Pe 25 august, elevii vor sustine prima proba obligatorie a profilului, in scris, iar, pe 26 august, o proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii, in scris sau practic. Ultima proba a examenului de Bacalaureat va avea loc pe 27 august si va fi sustinuta la una din disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzatoare specializarii, in scris sau practic.
Rezultatele vor fi afisate in data de 29 august si tot in aceeasi zi, intre orele 16,00 – 20,00, cei nemultumiti de notele obtinute, pot depune contestatii, urmand ca rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat – sesiunea august sa fie afisate pe 1 septembrie.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.