Încă o judecătoare acuză complicitatea magistraților la abuzurile din justiție

Încă o judecătoare acuză complicitatea magistraților la abuzurile din justiție

0 145

Se înmulțesc vocile judecătorilor cinstiți care acuză complicitatea magistraților la abuzurile declanșate de protocoalele cu SRI. După poziția tranșantă a doamnei Adriana Stoicescu, președinta Tribunalului Timiș, a luat atitudine și șefa Secției a VI-a Civile de la Tribunalul București, doamna judecătoarea Mădălina Elena Afrasinie-Dârdeci.
Cinste lor, înseamnă că nu este totul pierdut pentru românii care-și doresc o justiție dreaptă, în care nimeni să nu fie mai presus de lege!

Cea mai mare corupție este în justiție.
De aceea vor toți magistrații corupți, Klaus Iohannis (traficantul de copii și tătucul mafiei imobiliare din Sibiu, vizat în nenumărate dosare penale mușamalizate) și partidele aliate lui, PNL și USR, să desființeze Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ)!
Acești falși luptători cu „corupțea” – cum spune agramatul de la Cotroceni – sunt ei înșiși corupți și au fost ocrotiți de magistrați la fel de mânjiți ca ei, care le-au dosit sau mușamalizat dosarele până la trecerea timpului pentru prescrierea pedepselor.

Mesajul de pe Facebook al Mădalinei Afrasinie-Dârdeci:

Ziua Justiției este marcată, anual, în prima duminică a lunii iulie, potrivit Hotărârii nr. 364 din 1994 a Guvernului României privind instituirea Zilei Justiției.
Anul acesta, ca și anul trecut, mă întreb, retoric, evident, dacă aniversăm sau comemorăm… pentru că, din păcate, «celebrele protocoale», în opinia mea, reprezintă «bomboana de pe coliva»… o colivă mare la care și noi am contribuit la prepararea ei tăcând…
Unde se află Justiția? Într-un război pe care noi, cei care am rămas în instanțe, chiar nu îl înțelegem… și dacă nici noi nu îl înțelegem, cei care ni se adresează nici atât!

Ce ar trebui să facem în această zi?
Să ne cerem iertare pentru greșelile lor, pentru greșelile noastre! Pentru că am asistat și asistăm pasivi la războiul lor în lumea noastră, iar cei care plătesc nu sunt doar judecătorii, ci și cei care își pun viață lor în mâinile judecătorilor!

Justiția este în genunchi, iar pentru asta toți suntem răspunzători!

Nu este o zi de sărbătoare, ci este o zi a rușinii pentru că toți am lăsat să se întâmple asta, preferând să îi reclamam inclusiv pe cei care «au vorbit mai mult decât trebuie»!
«Capul plecat sabia nu-l tăie!», dar ce te faci când singuri reușim să ni-l tăiem pentru motive care chiar nu ne privesc…
Așa că, dragă justitiabilule, iartă-ne și iartă-te pentru că am fost și suntem complici la îngenuncherea Justiției!”

Mădălina Elena Dârdeci
http://www.justitiarul.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.