În Liga Mol la hochei, ,,lupii” au jucat bine, însă au pierdut. După o primă treime fără gol, oaspeții au punctat de 3 ori în 3 minute și se părea că meciul este deja încheiat. Dar, Dennis Dumitru și Zsolt Molnár au dus scorul la 2-3 și au reaprins speranțele. În ultima parte, cei de la Ferencváros au punctat din nou, reușind un gol norocos, dar Mátyás Biró a redus din nou din handicap, cu 5 minute înainte de final. Și apoi a început asaltul. Șuturi, parade incredibile ale portarului, ocazii imense, dar golul ce ar fi trimis meciul în prelungiri nu a mai venit.

,,Per total a fost un meci bun, iar băieții au jucat disciplinat. Nu sunt de acord cu toate deciziile arbitrilor. În opinia mea, noi am jucat mai bine în această seară. Se poate vedea clar diferența când ai suficient timp pentru odihnă și recuperare. Trebuie să menționez că Tőke a avut o seară foarte bună având în vedere că nu a avut suficient timp de recuperare, fiind spitalizat câteva zile. Sperăm ca marți să câștigăm meciul cu Ciucul“, a declarat Otto Keresztes, antrenorul echipei Corona Brașov.

Marți, 12 ianuarie, de la ora 18,30, echipa brașoveană va juca pe gheața proprie cu HSC Miercurea Ciuc, o partidă, care va conta atât pentru Liga Mol, cât și pentru campionatul național

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.