IN TIMP CE UN ROMAN MUNCEA O LUNA PENTRU UN SALAR MINIM...

IN TIMP CE UN ROMAN MUNCEA O LUNA PENTRU UN SALAR MINIM NET DE 809 lei…

0 293

Guvernul tehnocratilor a aprobat cadrul legal pentru majorarea sumei gratuite acordate unui solicitant de azil:  1.185 lei lunar pentru sezonul rece, si 1.117 de lei pentru sezonul cald.

Principala investitie a Guvernului Romaniei in urmatorii ani: constructia si amenajarea de noi centre pentru primirea de imigranti. La suma gratuita acordata unui solicitant de azil: de 1.185 lei pentru sezonul rece, si de 1.117 de lei pentru sezonul cald, se adauga si cazarea gratuita pe care solicitantul de azil o primeste. Mai mult, daca locurile de cazare disponibile sunt complet ocupate, Guvernul ii va da imigrantului bani suplimentari ca sa-si poata inchiria o locuinta (!!).
„Flerul U.E„. recomanda  cetatenilor imigranti sa ceara azil politic in Romania, daca SUNT DISCRIMINATI la ei in tara, caz in care vor primi si cazare gratuita si 1185 lei ajutor gratuit lunar (…e ca o gluma amara dar care reflecta perfect realitatea !).
Practic, cei care nu sunt cetateni ai acestei tari, primesc mai multe drepturi si mai multi bani decat cetatenii romani. DISCRIMINARE e putin spus. E pur si simplu o BATAIE DE JOC la adresa cetatenilor romani.
Romania e tara unde cetatenii romani au ajutor social de aproape zece ori mai mic ca Necetatenii care primesc 1.185 lei (plus cazare)…In plus, Necetatzenilor li se da si cazare gratuita in timp ce cetatenii romani pot muri de frig in strada si nu-i pasa nimanui de ei. Mai mult, sunt cetateni romani care dorm pe strazi, fara CASA si fara ADAPOST, cetateni pe care Guvernul  nu i-a ajutat niciodata cu nimic.guvernul-ciolos-foto cu WKI
Prin aceasta masura, Guvernul recunoaste implicit ca NU SE POATE TRAI decent nici din ajutorul social si nici din fostul salariu minim pe economie. Guvernul recunoaste implicit ca ii supune la o INFOMETARE indirecta atat pe cei care iau  Ajutor social, cat si pe pe cei care MUNCIND luau doar 809 lei salar minim net. Asta ca sa nu mai vorbim de cei fara adapost ajung sa moara de frig pe strazi.
Mai mare bataie de joc la adresa cetatenilor romani n-am vazut…Prin aceste masuri
cetatenii romani sunt practic „oameni de rangul doi in PROPRIA LOR TARA”, desi sunt cetateni ai acestei tari, protejati de Constitutia Romaniei, art. 47(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.