In Noua s-a taiat apa

In Noua s-a taiat apa

0 152

Peste jumatate din blocurile din cartierul Noua nu mai primesc de vreo saptamana nici apa calda, nici apa rece, de baut.

Motivul este acela ca trei asociatii de proprietari, unde locatarii sunt in majoritate tigani, nu au mai achitat de vreo trei luni datoriile catre Apa..
Contactati de locatarii cu plata la zi, oficialii de la Compania Apa au sustinut ca „nu putem separa doar asociatiile rau-platnice, astfel ca asta este!!!”.
Cei care sunt la zi cu plata facturilor sunt disperati din cauza situatiei cu care se confrunta si nu inteleg de ce trebuie sa sufere din cauza unora care nu isi onoreaza obligatiile.
„In mod normal ar fi trebuit gasita o formula prin care sa fie pedepsiti doar cei care sunt datornici si nu toata lumea! Sunt familii de buna credinta cu copii mici, femei gravide, oameni bolnavi si multi altii, cinstiti si corecti, pedepsiti acum, degeaba si abuziv, pentru altii!”, a declarat unul dintre presedintii unei asociatii de proprietari din Noua.
Si este normal. Chiar e atat de greu sa fie taiate numai blocurile rau platnicilor? Mie, ca nespecialist, mi se pare destul de simplu si o lucrare de cel mult doua-trei zile sa astupi racordul catre rau platnici. Chiar trebuie intr-una apelat la OJPC, Primarie sau mai stiu eu ce autoritati?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.