In gura presei si Mircea Badea sar din Antena 3!

In gura presei si Mircea Badea sar din Antena 3!

0 107

Mircea Badea a anuntat in editia de marti a emisiunii „In gura presei”, difuzata pe Antena 3, ca „exista mari sanse ca aceasta emisiune sa-si incheie cariera cu venerabila varsta de sase ani”, pe care o implineste in luna septembrie.
Mircea Badea a spus ca, in luna septembrie, emisiunea pe care o realizeaza la Antena 3, „In gura presei”, implineste sase ani. Totodata, Badea a afirmat ca simte ca fiind suficienti acesti ani de emisiune.
„In septembrie, dar nu mai stiu exact pe ce data am inceput, emisiunea face sase ani. Sase ani de cand se intampla cu masuta, cu emisiunea in direct. Ma intreba – o sa apara in revista Viva un fel de interviu – ma intreba «Cat timp mai am de gand sa faci emisiunea?». Habar n-am! Numai ca, ma gandesc ca sase ani sunt multi ani. Sase ani de emisiune de asta zilnica, de la masuta de aici, e mult de tot (…) Sase ani sunt foarte multi ani si m-am si transformat foarte mult in timpul asta (…) si, cumva, cred ca sase ani zic ca sunt suficienti. Eu ii resimt ca fiind suficienti (…) Nu depinde numai de mine, dar exista mari sanse ca aceasta emisiune, totusi, sa-si incheie cariera cu venerabila varsta de sase ani. Probabil, daca am fi fost intr-o alta tara, intr-o alta lume, intr-o alta civilizatie, cred ca ar fi insemnat ceva, poate chiar o performanta genul asta de emisiune zilnica, o ora pe zi, sa fie atat de longeviva”, a spus Mircea Badea.
Emisiunea „In gura presei”, realizata de Mircea Badea, este difuzata de duminica pana joi, in direct, de la ora 23.05, pe postul Antena 3. Badea si-a reluat emisiunea in data de 15 august, dupa doua saptamani de vacanta.
Contactati de MEDIAFAX, reprezentantii Antena 3 au declarat ca grila de toamna a postului de televiziune nu a fost inca definitivata.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.