In curand, un serial despre clasa politica brasoveana

In curand, un serial despre clasa politica brasoveana

0 191


Unii stiti mai mult, altii mai putin, unii din interior, altii dinafara, cine este, cu ce se ocupa si cu ce ne-alegem noi, cetatenii judetului, de pe urma clasei politice brasovene.


Noi avem asteptari, mai mult sau mai putin intemeiate, ei au interese; noi vrem paine, ei ne dau circ; in campania electorala ne promit orice, dupa vot lucrurile se reaseaza in matca lor, lasandu-ne bombanind frustrati pe la colturi. Suntem aceeasi oameni plini de griji, de nevoi, de neimpliniri, care mai asteapta ceva doar de la Cel de Sus.


Ne sta in putinta sa schimbam ceva, dar pentru a schimba trebuie sa stim cat mai multe despre cei care ne conduc destinele. Si pentru ca nu intotdeauna ati avut ragazul si curiozitatea sa va puneti intrebari si sa cautati raspunsuri, ne-am decis sa va ajutam. Vom prezenta, vom ironiza, vom cere socoteala si speram ca actiunea noastra sa aiba ecou. In aceasta saptamana vom incepe sa luam la purecat partidele si oamenii care le reprezinta.


Ca de obicei, va veti putea exprima opiniile si va veti putea spune pasurile si va invitam sa o faceti. Fiti siguri ca veti fi vazuti!


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.