Imbratisari gratuite de ziua nationala

Imbratisari gratuite de ziua nationala

0 92

De ziua nationala a Romaniei, echipa Lumebuna.ro si peste 250 de voluntari din toata tara, te fac sa zambesti. Peste 30 de ONG-uri din toata tara sunt alaturi de noi la acest proiect si sustin coeziunea sociala si egalitatea de sanse.
Organizatorii va indeamna sa fiti solidari cu aceasta cauza si isi exprima increderea in semenii lor: „Noi credem in oameni buni, in a ajuta dezinteresat pe oricine are nevoie, in faptul ca desi suntem unici, suntem toti la fel. Daca si tu ne impartasesti credintele si vrei sa reprezinti partea frumoasa a Romaniei, vino pe 1 decembrie si imbratiseaza! Bucura-te de bucuria celor din jurul tau! 1 imbratisare = 2 zambete”
Al doilea eveniment Free Hugs organizat de LumeBuna in acest an se va desfasura pe 1 decembrie, incepand cu ora 12, in toate orasele care au confirmat participarea.
In Brasov suntem cu totii asteptati la ora 12, in Piata Sfatului, sa ne alaturam voluntarilor din cadrul Centrului Pilot de Voluntariat Brasov, Clubului pentru Protectia Naturii si Turism Brasov, Facultatii de Silvicultura si lista ramane deschisa.
Free Hugs doreste sa reprezinte primul pas intr-o campanie de constientizare a simplitatii cu care putem schimba lucrurile, printr-o schimbare de atitudine. A doua runda Free Hugs initiata de Lumebuna.ro are loc concomitent in mai multe orase din Romania, printre care Brasov, Bucuresti, Craiova, Oradea, Galati, Buzau, Iasi, Curtea de Arges, Alba Iulia, Arad, Bacau, Sibiu, Suceava, Timisoara, Cluj, Targoviste si lista ramane deschisa.
Pentru detalii despre eveniment, organizatori si cum puteti deveni Free Huggeri vizitati pagina proiectului www.lumebuna.ro/2008/11/14/free-hugs-1-decembrie-2008/

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.