Iliescu nu vine la Bran

Iliescu nu vine la Bran

0 61

Asa cum deja se anuntase, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu nu este prezent la intalnirea de la Bran unde se discuta strategia partidului in perspectiva alegerilor. Motivul oficial invocat de fostul presedinte este ca inca se afla in concediu.


Absenta sa poate fi pusa insa pe seama dezacordului cu ideea lansata la Mamaia de unele personalitati din partid, care vor sa-i forteze mana lui Geoana pentru rasturnarea guvernului. „Nimeni nu e interesat in acest moment de alegeri anticipate, nici cei de la guvernare, nici cei de la PSD. Sigur, nu stiu, nu pot sa ma pronunt daca depunerea unei motiuni de cenzura de catre PSD ar fi o greseala. Lucrurile trebuie cumpanite cu atentie”, a declarat Iliescu. El opteaza pentru o opozitie constructiva.


„PSD trebuie sa ramana in opozitie, dar in acelasi timp trebuie sa se tina cont ca exista un program legislativ si guvernamental ce trebuie implementat”, a mai spus Iliescu, prin programul legislativ intelegand o serie de masuri sociale, pe care social-democratii doresc sa le promoveze, cum ar fi Legea pensiilor, despagubirile acordate chiriasilor evacuati din casele retrocedata, despagubiri pentru seceta etc.


Ramane de vazut daca la Bran se va stabili ceva concret si daca PSD va trece la atac asupra guvernului sau se va limita la niste concluzii, amanand luarea unor decizii importante.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.