Iliescu are blog

Iliescu are blog

0 109

Realizand importanta comunicarii in spatiul virtual, comunicare libera, neingradita si netulburata de grile, timpi de antena ori huiduieli, Ion Iliescu si-a facut, dupa modelul Adrian Nastase, blog.


Acest blog e construit pentru a comunica neformal, simplu, fara limite impuse, supuse doar regulilor bunului simt.


“Fiecare om poseda un anumit orizont. Cand se ?ngusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice: Acesta este punctul meu de vedere.” ( David Hilbet)


Am multe de spus !” declara fostul presedinte in materialul de debut.


Intr-adevar, alta varianta nu-i ramane lui Iliescu pentru a-si populariza ideile, atat timp cat Mircea Geoana a pus stapanire pe Partidul Social Democrat si pe sistemul sofisticat de bagat pumnul in gura, la care, iertata fie-mi remarca a mesterit si Ion Iliescu.


Cat despre reusita demersului, ramane de vazut. Inceputul e putin cam fad, sindicatele nu sunt tocmai o tema gustata pe net. Retete de dulceturi nu cred sa-si pune Iliescu pe blog (desi poate ca la dulceata de trandafiri se pricepe) la fel cum nu cred ca va povesti despre aventuri la shopping ori in cluburi. In conditiile in care ingredientele mondene ori gospodaresti lipsesc cu desavarsire, este nevoie de mult umor, de texte spumoase pentru a atrage publicul larg. Poate parea putin cam superficial, dar asta e: limbajul de lemn nu da bine pe ecran.


Unii dintre apropiatii fostului presedinte sunt sceptici cu privire la jurnalul sau online. Victor Opatschi crede ca Iliescu nu este pregatit pentru o astfel de comunicare. Pregatit sau nu, primul pas a fost facut. Daca va sti sa renunte la stereotipii si discursuri universal valabile, poate ca va fi bine. La urma urmei Iliescu este un brand insuficient promovat.


Pentru cei care doresc sa-i transmita mesaje senatorului, fost presedinte, adresa blogului este: http://ioniliescu.wordpress.com/


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.