IH lanseaza cursuri de engleza pentru copiii de gradinita

IH lanseaza cursuri de engleza pentru copiii de gradinita

0 58

Compania internationala International House isi indreapta atentia catre cei mai mici dintre noi.
In Brasov, ei vor organiza cursuri de engleza exclusiv pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani.
Cei mici vor avea oportunitatea sa invete o limba straina prin jocuri, concursuri si proiecte ce dezvolta personalitatea copilului si abilitatile sale cognitive.
Metoda de predare este bazata exlusiv pe comunicare si activitati de creatie.
Primele cursuri destinate prichindeilor vor incepe din data de 31 martie si vor fi impartite in cate doua sesiuni pe saptamana pana in iunie.
Firma International House a adresat deja un memoriu Ministerului Educatiei si Invatamantului, in care mentioneaza urmatoarele nereguli din sistemul de invatamant romanesc ce trebuie „updatat” urgent:
„Sistemul romanesc de calificare a profesorilor de engleza nu ii pregateste pentru predarea catre copii cu varste foarte mici (4-10 ani); Predarea catre grupele cu peste 12 copi este ineficienta (clasele din Romania sunt in general de 24 – 28 de copii)”
International House a intrat puternic pe piata scolilor particulare prin organizarea de cursuri de engleza de afaceri pentru adulti.
Internationa House furnizeaza in mod constant training de limbi straine la mai mult de 90 companii multinationale si este unicul furnizor de cursuri online de engleza si spaniola pe piata romana.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.