Ialomitianu la Nasu

Ialomitianu la Nasu

0 78

Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a declarat in aceasta seara, la emisiunea „Nasul” (B1 TV), ca se platesc 69 de miliarde din totalul celor 200 de miliarde din Buget doar pentru asistenta sociala ca urmare a majorarilor facute in 2007-2008 de Guvernul Tariceanu. „Eu nu zic ca avem pensii mari, dar daca nu am fi luat toate aceste masuri de anul trecut si pana in prezent toti banii colectati la Buget s-ar fi dus pentru pensii si salarii”, declara Ialomiteanu care spune ca actualul Guvern a alocat in 2009 si 2010 mai multi bani pentru investitii decat Guvernul condus de liberali.
Ialomitianu spune ca TVA-ul de 24% isi produce efectele, banii se colecteaza eficient, iar incasarile la Buget sunt clar mai mari. „politica noastra este insa de largire a bazei de impozitare si nu de introducere a noi taxe”, explica ministrul.
In ce priveste investitiile, Basescu declara in Parlament, ca sunt deschise peste 46.000 de “investitii”, Ialomitianu declara ca multe dintre ele inutile. Pentru a finanta toate aceste lucrari, actualul ministru de finante, spunea la o emisiunea pe B1 tv ca “ar insemna sa epuizam de doua ori bugetul pentru asa ceva”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.