Ialomițeanu îl critică pe Scripcaru pe tema transportului în comun

Ialomițeanu îl critică pe Scripcaru pe tema transportului în comun

0 85

Fostul ministru de Finanţe Gheorghe Ialomiţianu,  atrage atenţia asupra unei situaţii îngrijorătoare din transportul public din municipiul Braşov. 
El spune că ,,Foarte grav în Brașov. Declarațiile Primarului Municipiului Brașov și ale directorului companiei care asigura transportul în comun în Municipiul Brasov ar trebui să îi sperie pe brașoveni. Aceștia au declarat recent că accidentele care se produc în mijloacele de transport în comun sunt din cauza lipsei de experiență ale conducatorilor auto și a unor probleme tehnice ale acestor mijloace de transport.

În loc să iși ceară scuze față de brașoveni și să rezolve aceste probleme atât primarul cât și directorul companiei s-au lamentat în fața presei brașovene…și când te gandești că această companie va asigura transportul în comun în Zona Metropolitana a Brasovului!

Nu știu ce vor spune reprezentanții PNL despre această situație având în vedere că există un parteneriat între partid și Primarul Municipiului Brașov privind buna administrare a acestui municipiu„, scrie Gheorghe Ialomiţianu pe pagina sa de Facebook.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.