Hotel Ibis la Brasov

Hotel Ibis la Brasov

0 187


Compania “Continental Hotels” a anuntat ca in urmatorii trei ani va investi peste 130 de milioane de euro pentru constructia si modernizarea unor hoteluri de doua, trei si patru stele, aproximativ 50 de milioane de euro fiind alocate pentru amenajarea a sapte hoteluri sub marca Ibis.


Printre orasele vizate de acest proiect se numara si Brasovul, alaturi de Timisoara, Targu Mures, Sibiu, Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi.


Cele sapte hoteluri Ibis vor fi deschise, in intervalul septembrie 2008-mai 2010.


Compania a incheiat un acord cu grupul francez Accor pentru dezvoltarea unei retele hoteliere sub marca Ibis in Romania. In prezent, in Romania functioneaza doar trei hoteluri Ibis, doua la Bucuresti si unul la Constanta. Cele trei hoteluri sunt in proprietatea Continental Hotels, fiind operate de Accor in baza unui contract de management. Partea romana a investit in cele trei hoteluri 33 de milioane de euro.


In afara dezvoltarii lantului Ibis, compania intentioneaza sa modernizeze si sa construiasca in urmatorii ani hoteluri sub marca Continental, dar doreste sa isi creeze si o retea nationala de hoteluri de doua stele.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.