Hop si Biserica pe faleza !

Hop si Biserica pe faleza !

0 68

Institutia in care fraierii au cea mai mare incredere a vazut ca este de halit un cozonac cu miere pe chestia rezultatului unei intamplari incadrandu-se in legea firii.
Vazand popii cat a crescut potul la pardida gravidei de 11 ani au zis sa pluseze si ei putin, chiar daca miroase a cacialma. Poate tine, cand pe plusul verde se afla fise de imagine, care pot atrage donatii, ceea ce inseamna arginti la tescherea.
Ce daca Dumnezeu detesta argintii, pana la El se poate discuta cu sfintii, care si ei au fost candva oameni.
Si asa au ajuns sa ofere ajutor familiei femeii extrem de tinere ramasa grea. Asa ca s-au gandit clericii, printre rugaciuni ciuntite, ca pardalnica de 11 ani ar putea finaliza sarcina, Mitropolia Moldovei si ce a mai ramas romanesc din Bucovina ar ajuta-o in acest sens, adoptand apoi produsul finit spre a-l slefui calugar sau calugarita, in raport de apartenenta. Ca asa se obisnuieste – si este hotarat tot de oameni cu toale negre – spre spalarea pacatului. In plus, aceasta Mitropolie (cu pretentii extreme la retrocedari de paduri prin nordul inca plin de codri) este dispusa sa plateasca banii dati de familia cu pocinogul, pe biletele de avion spre Anglia a mamei si a fetei. Insa familia fetei a respins aceasta varianta, preferand excursia in Insula, ceea ce mi se pare cat se poate de normal.
Poate zic prosteste sau poate ofer o idee slujitorilor Domnului: de ce n-au plusat, in oferta, si cu excursia in Anglia, dupa eveniment? Sau, daca tot se implica cu atata sarg, de ce nu au promis amenajarea unei iesle in maternitatea in care ar fi avut loc nasterea?
Restul comentariilor si a palavrelor guvernamentale, medicale, laice etc. sunt de prisos.
Pacat ca Biserica nu-si vede de menirea ei, conditionand sprijinul de contraservicii dureroase.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.