Hochei : România, meci bun contra Franței, la puternicul turneu internațional din...

Hochei : România, meci bun contra Franței, la puternicul turneu internațional din Slovenia

0 52

Cum Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă, Divizia I, Grupa A a fost anulat din cauza pandemiei (de altfel, la toate nivelurile, mondialele au fost anulate), naţionala României participă, în perioada 15-21 mai, la un puternic turneu, „Beat Covid-19 International Ice Hockey Tournament”, în Slovenia, la Ljubljana, orașul care ar fi găzduit şi Campionatul Mondial.

„Tricolorii” au adversare puternice în acest turneu, Slovenia Austria, Franţa, dar și Polonia sau Ucraina, aflate în eșalonul imediat inferior al hocheiului mondial.

România a debutat contra Franţei, de care a fost învinsă, la mare luptă, cu 2-3 (1-2, 1-0, 0-1). Unul din golurile echipei noastre a fost înscris de P. Balazs legitimat la echipa campioană a țării, Corona Brașov. De la Corona Braşov, selecţionerul Julius Penzes a convocat 9 jucători, Patrik Polc, Zoltan Toke, Huba Bors, Radim Valchar, Andrei Vasile, Balazs Gajdo, Tamas Gajdo, Albert Zagidullin şi Peter Balazs. Alți trei jucători brașoveni, căpitanul Roberto Gliga, Daniel Trancă şi Pavlo Borisenko nu au fost convocați, din cauza unor probleme medicale.

Luni, 17 mai, în al doilea meci al turneului, echipa României va întâlni Ucraina

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.