Hanescu primul roman in finala la Bucuresti

Hanescu primul roman in finala la Bucuresti

0 185

?


Nu a fost sa fie! Dupa un debut bun si un set castigat spectatorii se nu se asteptau ca Hanescu sa piarda meciul.?Victor Hanescu nu a putut sa devina primul castigator din Romania al competi?iei, reusind sa fie primul roman calificat in finala turneului BCR Open Romania.


Francezul Simon Gilles a jucat mult mai relaxat si s-a impus in final cu 4-6, 6-3, 6-2, castigand un cec in valoare de 55.820 de euro si 175 de puncte ATP.


?„Gilles are un joc foarte dificil pentru mine, joaca foarte razant, foarte plat. Am jucat bine in primul set, dar apoi am inceput sa gresesc la serviciu. Pe final am inceput sa imi pierd si increderea, iar el m-a dominat pe jocul pe spate, a fost mai rapid decat mine si acest lucru l-a ajutat sa castige. Nu sunt foarte suparat, sunt mandru ca sunt primul roman in finala BCR Open, pacat ca nu s-a putut si mai mult. Acum, sper sa pot sa ma odihnesc pentru barajul cu Japonia din Cupa Davis”, a declarat Hanescu.


Dupa prestatia de la Bucuresti Hanescu a primit un cec in valoare de 30.000 de euro pentru prezen?a in finala si 120 de puncte ATP, ratand primul trofeu al carierei sale.


La finalul partidei, Hanescu a declarat ca este mandru ca a ajuns pana in finala si ca acum va incerca sa se refaca pentru barajul din Cupa Davis


?


?Vlad T.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.