Handbalistele de la Corona, ultima reprezentaţie din sezonul regulat

Handbalistele de la Corona, ultima reprezentaţie din sezonul regulat

0 563

După două săptămâni de întrerupere, campionatul Ligii Naţionale de handbal feminin îşi reia parcursul, programând ultima etapă a sezonului regulat. Ultima rundă înainte de play-off, pune faţă în faţă ocupantele locurilor 3-4 din ierarhia primei ligi, SCM Craiova şi Corona Braşov. Deşi contează doar pentru palmares, ambele echipe fiind sigure de locul în play-off de multă vreme, vicecampioana României vrea sa facă un joc bun şi să termine în forţă sezonul regulat.

,,În primul rând îmi doresc o prestaţie cât mai bună din partea fetelor, care să ne aducă toate punctele. Deşi nu are importanţă decât pentru statistică, cu toţii vrem să depăşim baremul pe care ni l-am impus, adică peste 60 de puncte acumulate la finalul sezonului. Pentru mine, ca antrenor al Coronei, fiecare joc al echipei mele este tratat ca unul special. Vrem să câştigăm la Craiova!” a spus Bogdan Burcea, antrenorul principal al Coronei Braşov, care, în trecutul apropiat a pregătit şi echipa din Bănie.

Meciul, se va disputa marţi, 21aprilie, de la ora 17.00 şi va fi condusă de cuplul international Anamaria Stoia-Diana Florescu.

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.