Echipa de handbal Corona Brașov va juca marți, de la ora 18.00, pe teren propriu, în  compania formației HCM Râmnicu Vâlcea, acesta fiind primul joc din returul Ligii Naționale de handbal feminin. Înainte de acest meci, gazdele sunt optimiste

Bogdan Burcea, antrenor Corona Braşov : ,,Am intrat în linie dreaptă cu partea a doua a campionatului, una în care vrem cu orice preț să reparăm ceea ce am greșit în tur. Fără doar și poate trebuie să ieșim de pe teren învingători în primul meci, cu HCM Râmnicu Vâlcea. Vom avea în față o echipă puțin schimbată față de turul de campionat, pentru că acum le au în lot și pe Vădineanu și Luca, jucătoare care au lipsit în meciul din tur. Cu toate acestea, în afară de Georgiana Ciuciulete, care este în recuperare după operație, toate fetele sunt sănătoase iar asta nu poate decât asă ne bucure pentru că putem aborda meciul așa cum ne-am dorit”.

Camelia Hotea, jucătoare Corona Braşov : ,,Vrem foarte tare să debutăm cu dreptul în acest retur, unul care va fi foarte greu pentru noi pentru că ne dorim să arătăm altceva decât a fost în prima partea a campionatului. Cu HCM Râmnicu Vâlcea nu va fi un joc ușor, este clar că și ele vor veni cu gândul de a face un joc bun și de a ne lua puncte, însă noi jucăm în fața propriilor suporteri pe care nu vrem să îi dezamăgim așa că vom face totul pentru cele trei puncte.Avem în față o lună în care vopm avea multe meciur, astfel că aportul fiecărei jucătoare contează”.

Adriana Țăcălie, jucătoare Corona Braşov : ,,Suntem conștiente că încep meciurile oficiale și trebuie să fim mobilizate la maxim pentru ce urmează. Nu avem voie să pierdem jocuri, mai ales pe teren propriu, astfel că luăm în calcul doar varianta victoriei cu HCM Râmnicu Vâlcea. Va fi un meci de luptă, știm asta, dar suntem pregătite să obținem prima victorie din acest an. Trebuie să demonstrăm să suntem o echipă, că avem valoare și că putem urca în clasament ca să ajungem acolo unde ne dorim, pe un loc cât mai bun la finalul sezonului. În numele echipei, dorim supoărterilor unn an cât mai bun, iar la finalul sezonului să fie mulțumiți de tot ce am realizat împreună. Le mulțumim pentru susținerea de până acum, dar avem necvoie de ei în continuare”.

După acest meci, Corona Brașov va juca duminică, de la ora 11.30, în deplasare, cu HCM Roman, partidă contând pentru manșa tur din „optimile” Cupei EHF.  Returul se va disputa duminică, 17 ianuarie, la Brașov.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.