Handbalistele Coronei au o deplasare grea, la Rm.Vâlcea

Handbalistele Coronei au o deplasare grea, la Rm.Vâlcea

0 119

Echipa de handbal Corona Braşov va juca duminică, de la ora 17.30 în deplasare, în compania liderului campionatului, SCM Râmnicu Vâlcea. Antrenorul principal al Coronei, Ion Crăciun a declarat că respectă parcursul bun al adversarelor din acest week-end, dar cu toate acestea, în ciuda problemelor medicale din lot, Corona va lupta pentru şansa pe care o are, de a se întoarce la Braşov cu puncte. „Ştim foarte bine ce adversar vom avea în faţă, SCM Râmnicu Vâlcea fiind echipa care se află pe locul întâi în clasament, dar cu toate acestea noi mergem să ne luptăm pentru şansa noastră. Este foarte adevărat că nu ne va fi uşor, deoarece avem mai multe probleme nedicale în lot, dar chiar şi aşa vom face ce putem. Sper ca fetele care vor fi în teren să facă un joc bun şi să creadă în şansa Braşovului”, a spus tehnicianul Coronei.

În lotul Coronei sunt și unele probleme medicale, din moment ce Eliza Buceschi, Andreea Chiricuţă, Ekaterina Vetkova, acuză dureri la genunchi, iar Laura Chiper este nerefăcută după operaţia la cot.

În acest moment, SCM Râmnicu Vâlcea ocupă locul I în clasament, urmată de CSM Bucureşti şi Corona Braşov. Gruparea braşoveană, care are adunate 34 de puncte, se află în acest moment pe loc de cupele europene. Urnmătoarea echipă clasată este CSM Gloria Bistriţa cu 30 de puncte. După meciul de la Vâlcea, Corona Braşov va juca pe teren propriu cu SCM Craiova. Partida este programată duminică, 14 aprilie 2019, de la ora 18.15.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.