Handbal : România, eșec usturător în meciul cu Norvegia

Handbal : România, eșec usturător în meciul cu Norvegia

0 191

România a pierdut primul meci la Campionatul Mondial. Așa cum era de așteptat, echipa noastră a cedat în fața Norvegiei: 22-32.

Echipa noastră a marcat primul gol al meciului, dar a rezistat doar 20 de minute, iar apoi s-a prăbușit spre finalul primei reprize, în care a marcat 11 goluri. Tot 11 goluri a înscris România și în partea a doua a meciului și a cedat în cele din urmă la 11 goluri diferență: 22-33. De remarcat felul eficient în care au jucat Dincă și Laslo, foste component ale echipei Brașovului, prea puțin însă pentru a emite pretenții, în fața unei echipe care se va lupta pentru câștigarea trofeului.

Echipa noastră s-a calificat în grupa a 2-a principală, cu 2 puncte, alături de Norvegia (4 puncte), Olanda, Suedia (câte 3 puncte), Kazakhstan și Porto Rico (0 puncte). Echipa noastră va juca în această grupă cu Olanda, Suedia și Porto Rico, primele două locuri din grupă urmând să joace sferturile de finală ale Campionatului Mondial. Următoarea partidă a României este programată joi, în compania Olandei.  

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.