Handbal – Romania a invins Suedia!

Handbal – Romania a invins Suedia!

0 210

?


Dupa un meci desfasurat in limitele maxime de notare echipa nationala de handbal a Romaniei se poate gandi la Campionatele Mondialele din Franta, nu doar din pozitia de participanta ci si din aceea de castigatoare. Fara sa se exagereze jucatoarele lui Gheorghe Tadici au facut un joc aproape perfect (remarca repetata adesea, involuntar, de catre comentatorul meciului) la Uddevalla si au invins selectionata Suediei cu 25 – 16. Sa conduci cu 10 puncte o echipa a Suediei este cu adevarat o mare performanta. Un spectacol deosebit a incantat zecile de spectatori romani sositi sa vada meciul cu aotocarul din tara.


Jucatoarele noastre si-au demonstrat superioritatea inca de la debutul primei reprize pe care au castigat-o cu 14-5. Echipa Sudiei a trecut prin cel mai nefast moment, reusind contraperformanta de a marca intr-o singura repriza doar 4 goluri. Cea mai buna marcatoare (poate si cea mai buna jucatoare a partidei) a echipei noastre a fost Ramona Maier, cu 7 goluri, Valentina Ardean si Alina Meirosu reusind, la randul lor, cate 4 goluri.


Dupa doi ani de dispute cu tehnicianul Gheorghe Tadici, Carmen Amariei a jucat primele minute in echipa reprezentativa, cu toate ca nu a fost introdusa pe teren decat in ultimele 10 minute.


Returul barajului de calificare la Mondiale se va disputa pe 9 iunie, la Ramnicu Valcea.

Dupa succesul echipei nationale de fotbal, ne putem lauda acum si cu rezultatele reprezentativei de handbal feminin. Echipa Romaniei a facut spectacol la Udevalla unde a invins cu scorul de 25-16 Suedia in primul meci al barajului de calificare pentru Campionatulului Mondial din Franta.
Returul barajului de calificare la C.M. se va disputa pe 9 iunie, la Ramnicu Valcea.


Tragerea la sorti pentru componenta grupelor la CM din Franta, din luna decembrie, va avea loc la 20 iunie


?


Vlad T.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.