Grecia, greva feroviara!

Grecia, greva feroviara!

0 91

CFR Calatori, printr-un comunicat, face un anunt de greva in …Grecia. Feroviari romani, inca in activitatem, informeaza ca, azi (marti 14 septembrie a.c.), va avea loc o greva a personalului feroviar din Grecia, iar din aceasta cauza, intre statiile feroviare Kulata – Thessaloniki si retur, calatorii vor fi transportati cu mijloace auto pentru a se imbarca la trenul international catre Bucuresti.
• Trenul Rapid 463 care circula pe relatia Bucuresti Nord – Sofia – Kulata -Thessaloniki, si care a plecat din Bucuresti Nord, 13 septembrie 2010, va circula numai pe distanta Bucuresti Nord (pl.12.24) – Sofia – Kulata (sos. 02.25), urmand ca pe parcursul elen Kulata – Thessaloniki, calatorii sa fie transportati cu mijloace auto;
• Trenul Rapid 462 care circula pe relatia Thessaloniki – Kulata – Sofia – Bucuresti Nord, cu plecare in data de 14 septembrie 2010 din Thessaloniki, pe parcursul elen Thessaloniki – Kulata, calatorii vor fi transportati cu mijloace auto, urmand ca acestia sa isi continue calatoria cu trenul pe distanta Kulata (pl. 03.50) – Sofia – Bucuresti Nord (sos. 18.30), potrivit Cailor Ferate Romane (CFR).

In ultimele luni, trenurile Sofia – Thessaloniki au suferit modificari de orar, din cauza numeroaselor greve din Grecia.
In 2010, au avut loc greve in perioadele 8-9 septembrie, in 8 iulie, in 29 iunie, 19 mai, 3 mai si 10 martie.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.