Globaliștii au pus gând rău bătrânilor – trăiesc prea mult si sunt...

Globaliștii au pus gând rău bătrânilor – trăiesc prea mult si sunt un risc pentru economia globala!

2 221

Nu este o simpla fixatie dar… cine cauta o explicatie, cine priveste statisticile cu grupele de vârstă ale deceselor inregistrate până acum, in urma contaminarii cu virusul „minune” (CONVIV 19 n.r.), cine crede in povesti… aduceri-aminte… restul sunt povesti pentru cei care mai cred in Fat Frumos si Ileana Cosinzeana…

Christine Lagarde: ”Batranii traiesc prea mult si este un risc pentru economia globala, trebuie facut ceva” … si …„risc pentru persoanele care traiesc mai mult decat se astepta”

Economist FMI, José Viñals: „Daca longevitatea creste cu trei ani peste ceea ce este prevazut, pana in 2050, costul imbatranirii – care deja este enorm pentru Guverne, intreprinderi, societati de asigurari si particulari – va creste cu 50% in economiile avansate luand ca referinta PIB-ul din 2010.
Pentru tarile emergente, acest cost suplimentar ar fi de 25%.
In termeni absoluti, costul prevazut va creste cu zeci de miliarde de dolari la scara globala. Acest lucru pune in pericol viabilitatea finantelor publice prin declansarea nivelurilor datoriei publice intr-o proportie similara. In paralel, este un risc pentru solvabilitatea entitatilor private.”

si tot el:
„a trai mai mult este bine, dar are un risc financiar semnificativ. Ne va costa mai mult ca indivizi, corporatii si guverne. De aceea, trebuie sa ne ingrijoram acum pentru riscurile longevitatii, astfel incat costurile sa nu ne sufoce pe viitor„.

FMI: A acorda atentie imbatranirii populatiei si riscului de longevitate suplimentara, face parte din setul de reforme necesare pentru a restabili increderea in viabilitatea bilanturilor sectorului public si privat”

Roman Incorect Politic
Sursa: IonCoja.ro (Comentarii)

COMENTARII

  1. 12.04.2020 Tudor Gheorghe, tel. 0720391572, e-mail : sportcultura18@gmail.com

    „Blestemați de moarte să fie funcționarii bugetari din țară și din străinătate care participă / au participat / vor participa în mod evident sau ocult, direct sau indirect, în serviciu comandat sau din proprie inițiativă, la extincția pensionarilor bugetari cu pensii mici și de subzistență !”
    Este un mesaj de atenționare și, de aceea, de protejare a funcționarilor bugetari, în aceeași măsură în care aceștia, în condițiile pandemiei coronavirus, protejează pensionarii bugetari cu pensii mici (trecuți de 65 ani).
    Din câte cunosc, acțiunea de a blestema nu este incriminată în legislațiile țărilor UE.
    INTERNET-ul face posibilă cunoașterea demersului de către blestemat, rude și prieteni.

  2. Nenoricitii! Dovedesc incă o data ca nu sunt in stare sa conduca planeta. Sigur nu ei sunt „aleșii” care sa faca acest lucru. Acesti nemernici nu au nimic uman in ei. Urasc viata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.