Gigi Becali: Ilie Dumitrescu este un minicinos

Gigi Becali: Ilie Dumitrescu este un minicinos

0 74

Ilie Dumitrescu fostul antrenor al Stelei, a tinut sa faca niste declaratii, care l-au facut pe Gigi Becali, finantatorul echipei, sa ia pur si simplu foc.
Dumitrescu a dezvaluit cum s-a bagat Becali peste ceilalti antrenori din Ghencea. Ilie si Piturca sunt singurii care nu au fost influentati de patron.
„Gigi mi-a zis ca s-a bagat peste toti antrenorii, in afara de Piturca si de mine. M-a sunat si mi-a cerut sa il bag pe Brandan mijlocas stanga. Eu i-am spus ca nu il vad jucand pe acel post. Gigi s-a suparat, mi-a zis ca nu o sa ma mai roage niciodata nimic si mi-a inchis telefonul. Au fost momente cand Gigi ma suna si la 2 noaptea si ii raspundeam. M-a rugat din suflet sa ii fac o favoare cu Brandan. L-am intrebat cum si-a dat seama ca Brandan e util echipei mijlocas stanga in conditiile in care Tanase daduse un randament extraordinar.”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.
Gigi Becali a tinut sa ii raspunda lui Ilie Dumitrescu facandu-l pe aceste un tigan minicinos. „Ilie Dumitrescu este un mincinos si cu asta-basta. Eu niciodata nu m-am bagat, sigur, am mai zis una-alta de un jucator sau altul, dar nu m-am bagat pe niciun antrenor. El e „senior” numai din minciuni, din vrajeala. Asta este, sa-mi fie invatare de minte. Eu i-am zis ce mi-a spus mie Dan Petrescu, ca Onofras joaca in spatele varfului, iar Brandan joaca bine pe postul de fundas stanga. Eu l-am rugat din suflet sa joace asa, dar nu m-am bagat peste echipa. Astea sunt minciuni tiganesti. A spus ca ramanem seniori, dar nu e asa. Nu-l sunam la doua noaptea, asa cum zice. L-am sunat doar atunci cand am vrut sa-l rog sa-l bage pe Brandan in stanga, eram la nunta, dar nu mi-a raspuns. Macar de ar fi fost asa, dar nu este asa. Ilie este cea mai „nuca tare”, doar peste el nu m-am bagat. E un mincinos”, a declarat Gigi Becali la gsptv.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.