Gigi Becali da doua milioane de euro pe Mihai Costea si Gaman...

Gigi Becali da doua milioane de euro pe Mihai Costea si Gaman de la Craiova

0 58

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti, a anuntat ca deja s-a hotarait si si-a facut lista de cumparaturi pentru Craciun. Jucatorii de la Craiova sunt primii pe lista pentru Mosul.
„Maine as da 2 milioane de euro pe Mihai Costea si pe Gaman. Piturca este un om pragmatic. Pe cei doi ii doresc eu, nu sunt pe lista lui MM. Eu spun doar ce-mi doresc. Nu cred ca ii da in strainatate pentru ca nu au cota”, a spus Gigi Becali la gsptv.
Raspunsul lui Mititelu nu a intarziat sa apara: „Gigi Becali se baga mereu in problemele altuia, se bucura de raul nostru. Noi avem probleme si necazuri si vine el sa ne dea sfaturi. Niciun jucator de la Craiova nu va merge vreodata la Steaua, ii iau cu mine in divizia B. Daca maine Gigi Becali vine cu 10 milioane cash sa-i ia pe Gaman si pe Costea, il refuza. Daca jucatorii nu au oferte din strainatate, nu-i vand”, a fost raspunsul lui Mititelu la gsptv.
Gigi Becali a revenit si el si i-a dat o replica lui Mititelu: „Abia asteapta Mihai Costea sa scape de Mititelu. Poate nu o sa mai vrea sa-si prelungeasca contractele. Eu o sa-i iau pe Costea si pe Gaman de la Piturca”, a mai spus Gigi Becali.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.