Geoana raspunde atacului basescian

Geoana raspunde atacului basescian

0 60

Mircea Geoana, presedintele PSD, raspunde atacului basescian cu mai mult bun simt si cu folosirea unui limbaj civilizat si la o atmosfera de respect pentru interesul public.
„Nu a existat din partea noastra nimic altceva decat dorinta de a intra intr-un parteneriat egal si de respect reciproc cu PD-L. Nu domnul Basescu a adus voturi pentru PSD, nu domnul Basescu a facut aceasta coalitie, nu domnul Basescu ii da lectii domnului Geoana despre cum trebuie sa te comporti in democratie.”
Uite ca de data asta il cred pe Mircea Geoana, chiar daca nu-l agreez ca om politic si chiar daca in spatele intrarii in coalitie exista si oarece calcule. Doar ne aflam in mocirla politica, nu?
„Ceea ce a facut domnul Basescu ieri (luni, n.a.) arata ca este incapabil de a depasi un anumit mod de a face politica. In acest moment tara are nevoie de oameni de stat si nu de incercari jenante de a fixa un adversar politic, intr-un mod care nu-i face cinste.”
Se pare ca barca basesciana ia tot mai multa apa, dacapresedintele Romaniei a inceput sa coboare ferm stacheta exprimarii in discurs, iar in aparitiile televizate isi arata un ranjet chinuit fortat, in timp ce distanta dintre cuvintele pronuntate se tot mareste.
In context se poate aminti si catalogarea si aprecierile basesciene la adresa lui Tariceanu, pe care il numeste diletant.
„Domnule, avem o problema cu Tariceanu. A terminat mandatul si nu a inteles nimic din mecanismele economice. El crede ca economia e ca si cum ai cumpara blugi sau Citroen din Franta. Le vinzi aici, mai pui ceva, te numesti dealer, iti pui papion, esti baiat elegant si cu asta ai terminat balciul.”
Nedemne de un presedinte de tara aceste cuvinte si aprecieri, chiar daca sunt adresate unui dusman de moarte. Este clar ca Basescu o ia tot mai mult razna, iar acest lucru trebuie stopat cat mai repede posibil.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.