Ganduri mari pentru investitii la Brasov

Ganduri mari pentru investitii la Brasov

0 157

Primaria Brasov doreste sa atraga, in acest an, cat mai multi investitori spre Brasov, mai ales in domeniul imobiliar, pntru ca cine trebuie si cotizeaza si-a asigurat terenurile necesare. Acest lucru nu l-a declarat ieri, viceprimarul Adrian Gabor, pentru ca este arhicunoscut prin tot Brasovul.
Pentru a atrage investitori, Primaria a promis celor ce investesc cel putin 500.000 euroscutiri si reduceri de taxe urbanistice.
Astfel, 11 mari firme de constructii au depus pana acuma documentatia pentru a beneficia de aceste facilitati.
Inafara acestora vor mai fi derulate investitii din fonduri europene, aceasta si datorita desemnarii Brasovului ca pol urban in crestere, banii venind prin Planul integrat de dezvoltare urbana.
Prin accesarea fondurilor se va moderniza infrastructura, vor fi stimulate IMM-urile, se va trece la imbunatatirea mediului social si alte asemenea, toate conducand la dezvoltarea calitatii vietii.
Fondurile vor fi puse la dispozitie pana in 2013.
Schema suna frumos si elanul de plecare – in asemenea imprejurari acest elan este reprezentat de vorbe, o baza cam dubioasa cand vrei sa cladesti ceva – aproape ca rupe zidul sonic. Sper ca domnul Gabor sa nu ma dezamageasca si sa-si pastreze si in practica viteza ceruta de necesitatile acestui inceput de secol si de cele necesare urbei noastre.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.