Gala Internationala de Balet la Brasov

Gala Internationala de Balet la Brasov

0 52

Timp de aproape o luna, localitatea Breaza de pe Valea Prahovei a fost gazda profesionistilor si iubitorilor artei dansului din intreaga lume. „INTERNATIONAL ROMANIAN BALLET SUMMER WORKSHOP- 2008 ” s-a desfasurat la Breaza in perioada 30 iunie – 27 iulie, fiind un proiect unic si inovativ menit a combina Master Class-ul de dans cu Terapie pentru Dansatori si prevenirea accidentelor in aceasta meserie. Cursul a fost gandit ca o „vacanta de lucru”, in care participantii au profitat de experienta si sfaturile unor renumiti maestri si profesori din intreaga lume, care i-au ajutat la progresul artistic si tehnic individual.
Intentia organizarii acestui eveniment este imbinarea unei vacante minunate cu oportunitatea de a invata tehnici de dans, dar si posibiliatea de a intalni alti dansatori, de a schimba idei si lega noi prietenii si nu in ultimul rand de a se reancarca fizic si spiritual.
La finalul workshop-ului, organizatorii au realizat trei spectacole de gala sustinute de participantii la International Romanian Ballet Summer Workshop – Breaza. Unul din spectacolele de gala se va desfasura la Brasov, vineri, 25 iulie, la Opera Brasov, incepand cu orele 19.00. Primul spectacol de gala a avut loc joi, 24 iulie, din Campina, urmat de spectacolul de gala dedicate bfrasovenilor, ultimul din aceasta serie urmand sa aiba loc pe 26 iulie, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.