Gala de caritate pentru brasovenii fara casa

Gala de caritate pentru brasovenii fara casa

0 61

Clubul Rotary din Brasov este unul dintre cele 31.000 de cluburi Rotary din lume, prezente in peste 165 tari care indeplinesc proiecte de servicii in comunitatea lor locala si in strainatate, adresate unor probleme sociale ca de exemplu saracia, sanatatea, foametea, analfabetismul si mediul inconjurator. Clubul a fost fondat in 1930, proscris in 1947 din cauza faptului ca era considerat ilegal, pentru ca avea sediul central in afara Romaniei. Reinfiintarea Clubului Rotary Brasov a avut loc in 1995.
Ca in fiecare an, Clubul Rotary Brasov organizeaza si anul acesta o gala de caritate, in beneficiul brasovenilor ramasi fara case, fie din cauza retrocedarilor, fie din cauza unor catastrofe naturale, incendii, explozii etc. Evenimentul caritabil va fi organizat de Clubul Rotary Brasov, in colaborare cu Primaria Brasov, si va avea loc vineri, 6 iunie 2008, incepand cu orele 19.00, la Compelxul ARO Palace din Brasov. In cadrul festivitatii, cei prezenti vor putea licita diverse obiecte, cum ar fi lucruri puse la dispozitie de Marius lacatus, Ilie Nastase sau Catalin Botezatu, iar banii vor fi donati in vederea construirii de locuinte. Membrii Clubului Rotary si-au propus sa construiasca un ansamblu de 30 de case sociale pe un sistem de constructie folosit in strainatate. Terenul pe care vor fi construite locuintele sociale va fi pus la dispozitie de catre Primaria Municipiului Brasov.
Maestrul de ceremonii al galei va fi cunoscuta vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, iar participantii se vor putea bucura de prestatia de exceptie oferita de trupa „Nightlosers”. Oamenii de afaceri care se inscriu la acest eveniment trebuie sa ofere o donatie de minim 700 de lei de persoana pentru intrare. Organizatorii au pus la dispozitie 200 de invitatii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.