Gabriel Tamaș, muncă în folosul comunității, în Israel!

Gabriel Tamaș, muncă în folosul comunității, în Israel!

0 96

Fundașul echipei Hapoel Haifa, Gabi Tamaș, și-a aflat pedeapsa în Israel, după ce a fost judecat pentru conducere în stare de ebrietate și pentru că a depășit viteza legală. Astfel, el va trebui să efectueze două luni de muncă în folosul comunității la Spitalul Rambam din Haifa, acolo unde va fi monitorizat de un reprezentant al autorităților. Fotbalistul va începe munca de miercuri, 15 mai, și va fi prezent la spital timp de cinci zile pe săptămână. Pe lângă asta, Gabriel Tamaș va avea permisul suspendat timp de 4 ani în Israel și, în cazul în care va recidiva, va face închisoare șase luni. Fotbalistul român, care va trebui să plătească și o amendă de 3000 de shekeli (aproximativ 3.150 de lei), nu va putea părăsi Israelul în următoarele două luni, perioadă în cara pașaportul său va rămâne în custodia poliției.

Este decizia de la ultima înfățișare care a avut loc marți, la Tribunalul din Petah Tikva, acolo unde s-a judecat cazul său privind faptul că a șofat sub influența băuturilor alcoolice.

Conform gsp.ro, audierea s-a desfășurat într-o atmosferă destinsă, iar Gabriel Tamaș, care a pledat vinovat, a fost mulțumit că a scăpat doar cu atât : ”Sunt mulțumit că sunt liber, am trecut prin tot ce am trecut și știu că amgreșit, mai ales că sunt într-o țară străină, a declarat Gabriel Tamaș pentru un canal de sport israelian la finalul audierii.

După ce și această interdicție i-a fost ridicată, Gabriel Tamaș a mers la antrenamentele echipei Hapoel Haifa.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.