FUMURI CET BRASOV

FUMURI CET BRASOV

0 188

FUMURI? CET? BRASOV


?


Relatia mea cu CET Brasov, via Termo, se4 va raci ca un frigider bine functionand. Banuiam eu mai de4 multisor ca astia doi ma fura – nu stiu care in ce proportie – dar m-am convins zilele trecute ca este adevarat jaf. Adica eu deschid robinetul de apa calda ca sa-mi spal trupul – de suflet are grija patriarhul Daniel – si cale de vreo 200 de litri ( test pe contorul individual ) mi se livreaza apa rece. Cu care nu-mi pot spala jegul trantit pe mine de tranzitie. Bagat fiind acuma in Europa, sunt nevoit de noile directive sa ma spal zilnic, chiar daca inainte o faceam doar din bun-simt. Dar la nota de plata mi se adauga ?si cei 200 de litri reci drept apa calda. Adica mi se iau bani fara sa beneficiez de marfa. Asta nu se numeste jaf pe fata ?


Si socotiti, va rog, doar 200 de litri pe zi si vedeti cat platim noi, cei conectati la sistemul centralizat de incalzire, un serviciu de care nu beneficiem.


Mi se poate sugera sa-mi instalez? centrala de apartament. Nu mi s-ar putea spune si de unde sa iau banii ?


Mi se poate motiva ca acestea sunt conditiile tehnice. De accord, dar atunci sa se stabileasca un fel de medie pea pa aceasta a sambetei, medie care sa se scada de la total. De ce sa fiu eu obligat sa le fac furnizorilor burta mare ?


N.B. 1.000 litri = 1 metru cub.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.