Franta s-a despartit de Guillaume Depardieu

Franta s-a despartit de Guillaume Depardieu

0 125

Intr-o biserica din vestul Parisului, Franta si-a luat ramas bun de la fiul celebrului actor Gerard Depardieu, Guillaume, mort luni, intr-un spital din Paris, in urma unei pneumonii.
Despre rebelul actor, decedat in varsta de 37 de ani, mama sa spune: „A fost un copil si apoi un barbat care iti starnea intrebarea daca va veni sau nu deseara acasa.”
Tatal, Gerard, a vorbit, ca necrolog, despre durere si chin.
La trista ceremonie, transmisa pe un ecran urias montat in piateta din fata bisericii, au participat colegi din lumea filmului (Nathalie Baye, Luc Besson), a muzicii (Benjamin Biolay), precum si prima doamna a Frantei, Carla Bruni-Sarkozy, impreuna cu sora sa, actrita Valeria Bruni-Tedeschi.
Ministrul francez al Culturii, doamna Christine Albanel, a rostit cateva cuvinte de adio.
Actorul a murit in noaptea de duminica spre luni intr-un spital din Paris, dupa ce o pneumonie rebela il doborase in timpul unor filmari in Romania. Fiind internat, el a fost transportat a doua zi, de urgenta, la Paris.
In cinematografele din Franta ruleaza, in aceste zile, doua filme care au putut fi vazute la ultimul festival de la Cannes, filme la care Guillaume si-a adus o contributie importanta.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.