Fotbal, Liga a treia : SR Brașov se reorganizează

Fotbal, Liga a treia : SR Brașov se reorganizează

0 94

Echipa de Liga a treia, SR Brașov a procedat la schimbări de ordin tehnic și administrativ, la începutul perioadei de pregătire de iarnă. Astfel, Sorin Corâiu este noul antrenor principal, iar fostul jucător Cenk Firat a devenit noul manager al clubului. Ambii au semnat contractele, în prezența președintelui clubului, Dinu Țurcanu și sunt optimiști înaintea reluării sezonului competițional.

Sorin Corâiu a declarat :  ,, Împreună cu dumneavoastră, suporterii, fiecare echipă care va juca împotriva noastră se va afla mereu în dificultate. Asta vă promit eu. Îmi      doresc ca la finalul fiecărui meci să putem veni la dumneavoastră, să vă privim în ochi și să spunem că am făcut tot ce a depins de noi. Vreau să înțelegeți că o să fim nevoiți să construim o echipă într-un timp cât mai scurt. Avem jucători tineri cu potențial. ”

Cenk Firat, managerul general al clubului, după 3 ani de activitate în teren a declarat : ,, De astăzi voi ocupa funcția de manager la echipa orașului. Este o onoare pentru mine noul rol la SR Brașov. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru atașamentul pe care mi l-au arătat. Îmi doresc să vă pot întoarce dragostea și să ne bucurăm de fotbal împreună.”

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.