Fostul ministru de Interne Doru Viorel Ursu a luat-o razna?

Fostul ministru de Interne Doru Viorel Ursu a luat-o razna?

0 310

Acesta a susţinut cu convingere că tragedia din Colectivar putea fi „o mână criminală”. „La modul de propagare a focului şi a gazelor toxice, pare un act voit şi nu un act intamplator”, a explicat fostul membru al Guvernului, sambata seara, la România TV.”Orice student de anul 3 – 4 la Drept ştia că morţii care au fost şi din păcate care vor mai fi se datorează inhalării de gaze toxice şi nicidecum arsurilor exterioare. Nu se spune despre leziuni traumatice osoase. Dacă a fost înghesuială în mod cert au existat fracturi costale care au interesat plămânii sau prăbuşindu-se şi călcându-se în picioare unii pe alţii era evident să apară şi aceste leziuni osoase, iar noi avem mari legişti şi specialişti în materie.
Ori nu au fost, ori nu se vrea să se spună şi atunci nu mai avem teza imbrancirii si incercarii de evacuare. Este iar un semn de intrebare.
Cine îşi permite să stea 3 zile pentru a demara o anchetă în aşa ceva. Pentru a nu se gasi documente pe retele de prostitutie, trafic de droguri si alte probleme. Orice anchetator stie că nu poate să excludă mana criminala de acolo. La modul de propagare a focului şi a gazelor toxice, pare un act voit şi nu un act intamplator. Prin modul de derulare a evenimentelor mi s-a părut de la început că vorbim de o mână criminală şi nicidecum de o intamplare, a declarat la România TV fostul ministrul de Interne Doru Viorel Ursu.

Încă un rănit în incendiul din Colectiv a murit, Bilanţul morţilor a ajuns ieri la 60! Sunt voci din randul specialistilor care vorbesc cu ingrijorare ca n-a fost ultimul!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.