First Job School – cursuri gratuite pentru somerii brasoveni

First Job School – cursuri gratuite pentru somerii brasoveni

0 154

First Job School SRL este o firma din Brasov care se ocupa de reprofilarea somerilor din oras. Acestia, pe baza de fonduri europene, organizeaza cursuri gratuite.
Lucrand in parteneriat cu Fundatia pentru Promovarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii Brasov, firma a obtinut finantare pentru organizarea a patru cursuri, gratuite, pentru 500 someri si persoane in cautarea unui loc de munca, din judetele Brasov si Covasna.
Valoarea totala a proiectului este de 1.892.09,00 lei, informeaza ziarul Adevarul.
Cele patru cursuri sunt de initiere in afaceri: competente antreprenoriale, operator introducere, validare si prelucrare date, lucrator in comert si agent de vanzari.
In cadrul proiectului se vor oferi si servicii de consiliere, informare si orientare profesionala, se vor aplica chestionare psiho-sociale, servicii de informare cu privire la locurile de munca vacante, se va oferi consultanta pentru inceperea unei activitati independente sau burse de locuri de munca.
Cursurile de initiere, respectiv calificare, sunt avizate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.