Final de sezon pentru practicarea sporturilor de iarnă : peste 600 de...

Final de sezon pentru practicarea sporturilor de iarnă : peste 600 de persoane au avut nevoie de ajutor pe pîrtiile din Poiana Brașov și Masivul Postăvaru

0 28

S-a încheiat unul dintre cele mai lungi sezoane de schi din ultimii ani, sezon atipic, desfășurat sub semnul restricțiilor cauzate de criza medicală. Deși a început târziu, mai precis pe 1 ianuarie și foarte greoi, cu o perioadă destul de lungă, în care s-a schiat doar în partea superioară a masivului, din cauza lipsei de zăpadă, s-a dovedit a fi unul dintre cele mai prielnice din ultimii ani, din punct de vedere a practicării sporturilor de iarnă.

Acest lucru a atras un numar mare de turiști, atât pe pârtiile de schi sau săniuș, cât și pe traseele montane marcate, dar, din păcate, s-a reflectat și într-un număr mare de evenimente.

Sezonul acesta, salvamontiștii din Poiana Brașov au intervenit pentru căutarea, deblocarea, acordarea primului ajutor și pentru transportul a 635 de persoane.

,,Să ne vedem cu bine și în sezonul cald, pe traseele montane din zona Tâmpa, Poiana Brașov și Masivul Postavaru!”, spun salvatorii montani

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.