Film documentar la Libraria „Okian”

Film documentar la Libraria „Okian”

0 70

Asa cum deja v-a obisnuit, Libraria „Okian” din Brasov va invita sambata, 16 februarie, la ora 17, la o noua proiectie de film. Filmul programat pentru acest sfarsit de saptamana este „What the bleep do we know?” – „Ce stim ca nu stim?”. Regia: William Arntz, Betsy Chasse. In rolurile principale: Marlee Matlin, Elaine Hendrix. Gen: Comedie, Documentar, Drama.


„What the bleep do we know?” este un film documentar care incearca sa clarifice o gramada de lucruri, dar si genereaza intrebari care nu au raspuns in momentul de fata. Contine povestea unui fotograf, Amanda, care incepe sa-si puna intrebari despre ceea ce percepe ea ca “realitate”, avand flashback-uri si revelatii care o poarta dintr-o lume in alta. Un fel de Alice in Tara Minunilor. Contine efecte speciale excelente pentru reprezentarea lumilor moleculare, atomice, inter-stelare etc.


Evenimentul face parte din seria de proiectii de film cu tema: Puterea gandului. Asadar, sunteti asteptati la film, sambata, 16 februarie 2008, la Libraria Okian din str. Muresenilor nr. 1.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.