Festivalul de Dramaturgie a ajuns la final

Festivalul de Dramaturgie a ajuns la final

0 102

Incepand cu anul 1978, Teatrul „Sica Alexandrescu” este initiatorul si organizatorul? Festivalului de Dramaturgie Contemporana, un festival care de-a lungul timpului a capatat notorietate, chiar daca pentru o perioada, a fost intrerupt. Festivalul de Dramaturgie Contemporana Brasov este un festival de traditie. La acest sfarsit de saptamana cortina va cadea la finalul unei editii de exceptie.


Vineri, 23 noiembrie, orele 19.00, este programat spectacolul „Visul” dupa proza lui Mircea Cartarescu. Un spectacol de Catalina Buzoianu, prezentat de actorii Teatrului National Timisoara.


?


Teatrul Bulandra inchide Festivalul


Inchiderea oficiala a Festivalului de Dramaturgie Contemporana va avea loc sambata, 24 noiembrie, la orele 18.30. Spectacolul care va incheia aceasta editie este „Mascariciul” dupa A.P.Cehov, prezentat de Teatrul „Bulandra” din Bucuresti. Regia spectacolului este semnata de Horatiu Malaele, decorul: Nina Brumusila, costumele: Adriana Popa, iar muzica: George Marcu. Traducerea textelor: Izolda Varsta. Dramatizarea si adaptarea scenica: Niculae Urs si Horatiu Malaele.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.