Fără tactică şi idei, FC Braşov a fost victimă sigură la Tg....

Fără tactică şi idei, FC Braşov a fost victimă sigură la Tg. Mureş

0 632
Meci slab la Tg. Mureş, între revelaţia ASA şi FC Braşov, în etapa a 22-a a Ligii I. FC Braşov şi-a continuat şirul evoluţiilor modeste din deplasări şi, chiar dacă a jucat pe terenul ocupantei locului trei, a dezamăgit. ,,Stegarii” au reuşit doar în prima repriză să conteze în atac, destul de firav însă, impresia generală fiind ,,încălcată” de marea ocazie a lui Novakovic, care a tras în Stăncioiu, de la câţiva metri de poartă!
Cum ocaziile se răzbună, FC Braşov a încasat gol, exact atunci când nu era cazul, adică înainte de pauză, atunci când Zicu a scăpat de Cr. Ganea, nefamiliarizat cu postul de fundaş stânga, şi a marcat cu capul, după o centrare a lui Sepsi (1-0).
În repriza a doua, FC Braşov a jucat modest, fără vlagă şi nu a ştiut să exploateze omul în plus,după eliminarea N’Doye (min.86), ca urmare a unui fault din spate asupra lui Constantinescu.
În acest fel, FC Braşov rămâne cu 24 de puncte, iar ASA ajunge la doar patru puncte, în spatele Stelei.
FC Braşov : Iacob – G. Matei (Străuţ), Novakovic, L. Goian, Cr. Ganea – Juric (Boţia), Zlomislic – M. Constantinescu, Aganovic, Bencun – Țâră (Barna)
În etapa următoare, FC Braşov va juca acasă, duminică, 22 martie, cu Dinamo.
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.