Fara dialod intre Putere si Opozitie

Fara dialod intre Putere si Opozitie

0 78

Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu, a declarat sambata ca in prezent climatul politic se afla intr-o stare de degradare, deoarece nu exista dialog si consultare intre putere si opozitie, transmite Agerpres. Fostul sef al statului a adaugat ca unor persoane le lipseste cultura dialogului si a democratiei, facand o comparatie cu perioada anilor 90, cand se putea gasi calea dialogului, cu toate ca era o perioada incordata, generata de schimbarile ce aveau loc.
“Nu mai exista dialog politic, consultare intre putere si opozitie. (Exista – n.r.) ostilitate fata de institutii, fata de Parlamentul tarii. Asta este elementul trist pe care il putem constata, de degradare din acest punct de vedere al climatului politic si de o involutie din acest punct de vedere in plan politic. Asta este trist. Sper sa iesim din aceasta stare de anormalitate si sa reintram in normalitate” declara Iliescu.
Fost sef al statului arata ca sunt multi celor care le lipseste cultura a dialogului si cultura democratiei si a democratiei parlamentare. Sunt politicieni care nu au invatat aceasta lectie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.