Fabrica de scurt metraje – eveniment cultural la Brasov

Fabrica de scurt metraje – eveniment cultural la Brasov

0 107

„Fabrica de scurt metraje” revine cu prima editie a sezonului 3, marti 22 noiembrie 2011, in ceainaria Ceai et Caetera, de la ora 19:30.
Echipa Spune pe Scurt si asociatia Green Art Tour, incearca sa readuca filmul mai aproape de spectatori. Primul pas este lansarea sezonului al treilea al Fabricii de Scurt Metraje, in 14 orase din Romania.
Obiectivul celor 6 editii ale acestui sezon, derulate in perioada: 15 noiembrie 2011 – 31 martie 2012, este acela de a organiza proiectii de film in cel putin 20 de orase din tara. Al doilea pas spre apropierea spectatorilor de cinematograf este imbinarea confortului cu placerea de a viziona un film.
Proiectiile se vor desfasura in spatii neconventionale (pentru unii): cafenele, puburi, teatre sau cluburi, adica locatii in care tinerii (si bineinteles nu numai tinerii) isi petrec deseori timpul liber.
Intrarea este libera, in toate orasele, la toate cele 6 editii. Speram sa contribuim astfel intr-un mod placut la buna dispozitie a spectatorilor Fabricii de Scurt Metraje.
Este foarte important de mentionat si faptul ca proiectul acesta poate nu ar fi existat fara sprijinul partenerilor nostri: Loteria Romana si Depozit de Carte (.ro).
Revenind la esenta evenimentului, va anuntam ca prima editie a Fabricii de Scurt Metraje incepe, cu o selectie de 90 de minute a celor mai apreciate scurt metraje prezentate de Spune pe Scurt in cadrul sezoanelor anterioare (2009-2011).
Rezervarea este necesara datorita numarului limitat de locuri; se poate face telefonic la 0732161729 sau prin transmiterea unui e-mail catre contact@ceaietc.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.