Extraterestrii se pregatesc sa vina la noi

Extraterestrii se pregatesc sa vina la noi

0 247

Europarlamentarul italian Mario Borghezio, unul dintre liderii formatiunii Liga Nordului, a solicitat recent, in Parlamentul European, ca tarile UE sa faca publice toate informatiile detinute despre fenomenul OZN.
Declaratia lui Borghezio a fost semnata de 17 colegi din Parlamentul European, printre care si liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor. “Ceea ce se intampla in Parlamentul European este un efect al celei mai mari reuniuni pe probleme ufologice din toate timpurile, care a avut loc in aprilie, la San Marino. Lucrarile au avut titulatura “Anul 2010 – anul contactului. De la Hollywood la realitate” si au fost conduse de Roberto Pinotti, consilierul armatei Italiei si al NATO pe probleme de obiecte zburatoare neidentificate.
Concluzia lucrarilor a fost ca nu mai poate fi tinuta secreta existenta civilizatiilor extraterestre si ca un contact este iminent, foarte probabil chiar in acest an”, ne-a declarat generalul de brigada Emil Strainu, doctor pe probleme de amenintari militare neconventionale.
In documentul respectiv se cere guvernelor celor 27 de state membre ale Uniunii Europene (UE) desecretizarea informatiilor referitoare la fenomenul OZN. Propunerea eurodeputatului italian vizeaza infiintarea unui centru stiintific de analiza si diseminare a datelor adunate pana in prezent despre OZN-uri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.