EXECUȚIA PUBLICĂ a lui Dragnea produce consecințe – Rețeaua Progresistă preia...

EXECUȚIA PUBLICĂ a lui Dragnea produce consecințe – Rețeaua Progresistă preia rapid controlul PSD-ului!

1 375

După EXECUȚIA PUBLICĂ a lui Dragnea, Rețeaua Progresistă preia rapid controlul PSD-ului :

Birchall și-a publicat o poză pe Facebook cu Ambasadorul progresist al SUA după care a fost imediat propusă de „reformata” Dăncilă, Ministru al Justiției…

În loc de Nota Redacției

Jurnalistul Victor Ciutacu a dezvăluit că Liviu Dragnea, șeful ei direct la partid în acel moment, a sunat-o de 3 ori miercurea trecută, pe Ana Birchall, ministrul interimar al Justiției, dar aceasta nu a răspuns.
Victor Ciutacu a declarat că Liviu Dragnea a sunat-o, miercurea trecută, de 3 ori în 15 minute, pe Ana Birchall, pe care a pus-o în fruntea ministerului Justiției.
„Miercurea trecută, Liviu Dragnea a fost invitatul meu la Punctul culminant. A ajuns cam la fără un sfert. Cât am stat de vorbă înainte de intrarea în emisie, a sunat-o de trei ori la rând pe Ana Birchall. Ministrul interimar al Justiției nu i-a răspuns niciodată.”, a declarat Ciutacu.

Știrea 1 – Birchall a publicat o poză pe Facebook „acum 7 ore”…cu Ambasadorul progresist al SUA …

„Am fost onorată să particip la ceremonia ”Women of Courage Awards”, un eveniment cu adevărat special, organizat de Ambasada SUA în România. Am transmis aprecierile Guvernului României și ale doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă pentru această inițiativă minunată prin care sunt recunoscute drepturile și realizările femeilor. Atât ca femeie, cât și ca ministru într-un guvern condus de prima femeie prim-ministru a României, sunt mândră să aniversăm femeile curajoase, care au luptat pentru drepturile lor și ale generațiilor următoare, promovând drepturile femeilor, aici, în România, și în întreaga lume.
Regina Elisabeta, Regina Maria, Martha Bibescu, Alexandrina Cantacuzino sau Elena Văcărescu – pentru a numi doar câteva – au reprezentat modele demne de urmat, care au lăsat o moștenire inestimabilă în plan politic, diplomatic sau cultural. Spiritul creativ, inspirația și hărnicia femeilor din România sunt deja elemente binecunoscute ale identității noastre naționale, făcând munca lor apreciată la nivel internațional. Folosesc această ocazie pentru a felicita câștigătorii premiilor „Femeile de Curaj” din 2019 și pentru a le dori succesul în eforturile lor!

https://www.facebook.com/pg/birchallana/photos/?tab=album&album_id=2006947996083625

Știrea 2 – …după care a fost imediat propusă de „reformata” Dăncilă și de tot CPEX-ul „noului” PSD, Ministrul al Justiției

Premierul Viorica Dăncilă va transmite în această seară președintelui Iohannis propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall, ministru interimar pentru portofoliul Ministerului Justiției, a ministrului Eugen Teodorovici, ministru interimar pentru portofoliul Ministerului Fondurilor Europene și a ministrului Radu Ștefan Oprea, ministru interimar pentru portofoliul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Știrea 3 – Ce va face Birchall ajunsă Ministrul plin al Justiției?

Birchall va propune Procuror Șef la DNA, va propune Procuror Șef la secția de investifare a procurorilor, va propune Procurorul General…etc…etc…etc…

Știrea 4 – Credeți că Iohannis o va numi pe Birchall Ministrul plin al Justiției la propunerea „prea-plecatei” Dăncilă?

Cu siguranță. Nu există dubii. E de la sine înțeles…

Nota Redacției – Opinia Fluierul.ro

„Independența Justiției” va fi astfel asigurată
Mai exact, Rețeaua Soroșistă îi va propune pe toți aceștia cu mâna lui Birchall.
„Independența Justiției” va fi astfel asigurată și Lupta de clasă prin care soroșiștii își elimină adversarii politici, va continua.
Cu alte cuvinte „Justiția Independentă” e numită de rețeaua soroșistă-progresistă câteodată prin intermediul „tovarășilor de drum” de tip Birchall, Băsescu sau Ponta…
Ați înțeles de ce a depus Rețeaua progresistă, atâtea eforturi ca să-l elimine pe Dragnea?

(FLUIERUL)

COMENTARII

  1. ISTORIA SE REPETA! Parafrazand o cunoscuta fraza: UNDE AU FOST PSD-ISTII (ROMANII) CAND L-AU ARESTAT (JUDECAT) PE DRAGNEA? Sunt convins ca nu suntem un popor de tradatori (ori corupti, asa cum se incearca se ne fie pusa stampila). Sunt convins ca doar o parte din cei care ne conduc sunt tradatori. Vor plati!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.