Evenimentele culturale ale saptamanii

Evenimentele culturale ale saptamanii

0 53

Saptamana debuteaza cu numeroase evenimente culturale in orasul de sub Tampa. Brasovenii au ocazia si in aceasta saptamana sa ia parte la o serie de manifestari cultural-artistice organizate de prinipalele institutii de cultura din Brasov. Puteti merge la teatru, la expozitii, la opera sau la concertul simfonic organizat de Filarmonica Brasov. Iata oferta culturala pentru aceasta saptamana:

Recital Cvartetul GAUDEAMUS
Luni, 5 mai 2008, ora 19.00, Muzeul de Arta din Brasov va gazdui un recital sustinut de Cvartetul Gaudeamus cu ocazia sarbatoririi zilei Uniunii Europene. In program: Schubert – Rosamunda op.29, Enescu – op.22 nr.2, Dvorak – op.96 Cvartetul negrilor.
Marti, 6 mai, sunteti din nou invitati la concert. „Integrala sonatelor pentru vioara si pian de Wolfgang Amadeus Mozart” va avea loc incepand cu orele 17.00, la Casa Muresenilor. Interpreteaza: ALINA NAUNCEF (vioara), LILIANA IACOBESCU (pian). Cu participarea poetei NADIA-CELLA POP. In program: Sonatele K.V. : 301; 303; 481; 379; 526.

Expozitie de fotografie
In perioada 8-22 mai 2008, la Centrul Cultural Reduta brasovenii iubitori de fotografie vor putea vizita expozitia de Fotografie „Alpi”, a fotografului brasovean Octavian Chende.

Muzica clasica
Joi, 8 mai, sunteti invitati la un concert simfonic sustinut de Danut Manea (vioara), sub bagheta dirijorului Cristian Orosanu. Spectacolul va avea loc la Complexul Militar Brasov, incepand cu orele 19.00.
In program:
Bruch – Concert nr.1 pt. vioara si orchestra in sol minor, op.26
Shostakovich – Simfonia I, op.10, fa minor
Bartok – Dansuri Romanesti

Festivalul Interetnic de Teatru ed. a IV-a
Asociatia Culturala „Apaczai Csere Janos” din Brasov cu ajutorul financiar al Departamentul pentru Relatii Interetnice din cadrul Guvernului Romaniei, organizeaza in perioada 4-14 mai 2008, Festivalul Interetnic de Teatru ed. a IV-a. Spectacolele vor avea loc in sala Operei din Brasov si al Teatrului pentru Copii Arlechino.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.