Este Simona Halep insarcinata? De ce are retineri de a merge la...

Este Simona Halep insarcinata? De ce are retineri de a merge la Olimpiada!

0 400
După ce Simona Halep a mărturisit că ia în calcul absența de la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro (Brazilia), din cauza virusului Zika, Federația Română de Tenis a venit cu explicații. „Probabil că Simona este puțin speriată acum, dar e departe de gândul de a renunța la participarea la Jocurile Olimpice. Eu nu am văzut declarațiile pe care le-a făcut în presă, dar știu cât de mult își dorește să participe la Olimpiadă si să ia o medalie”, a spus, pentru Agerpres, președintele FRT, George Cosac.
„Fiecare om are dreptul la o opțiune,până în acest moment nu avem nimic oficial din partea Simonei Halep. Ar fi o mare pierdere pentru România ca ea să nu participe la Jocurile Olimpice, normal. Dar deocamdată este doar o declarație de-a ei, nu intrăm în panică”, a afirmat acesta pentru Agerpres.

Simona Halep s-a calificat în turul II al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, după ce a dispus, scor 6-4, 6-1, de slovaca  Karolina Schmiedlova.Cu toate că este angrenată în acest important turneu, gândul Simonei Halep îi zboară către Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro (Brazilia), competiție care se va desfășura între 5 și 21 august. Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro
Speriată de virusul Zika, Simona Halep a mărturisit, într-un interviu acordat agenției Reuters, că ar putea renunța la participarea la JO 2016!”Trebuie să caut informații despre acest virus”, a afirmat Halep, luni, după victoria din primul tur de la Wimbledon.”Am întrebat mulți doctori (despre Zika) și voi vorbi cu medicii din nou după acest turneu”, a precizat finalista din 2014 de la Roland Garros.”Am auzit că și dacă nu ești însărcinată în acel moment și iei virsul, când rămâi însărcinată virusul se activează. Sunt foarte îngrijorată”, a mai spus Halep.
Oficialii americani din domeniul sănătății au concluzionat că infecțiile produse de virusul Zika la femeile gravide pot cauza microcefalie a fătului, care se caracterizează printr-un cap mic al copilului și duce la serioase probleme de dezvoltare, precizează Reuters.
”Intenționez să merg (la Rio), dar trebuie să fiu sigură că e sigur. Când joc tenis sănătatea mea este cel mai important lucru”
, a mai spus numărul cinci mondial.”E periculos pentru femei și mulți sportivi s-au retras de la Rio din același motiv. E o adevărată dilemă când e vorba de sănătatea ta, deci nu pot spune nimic sigur acum, dacă voi renunța sau nu”, a afirmat jucătoarea de 24 de ani, citată de Agerpres.
După acest turneu voi lua o decizie. Aș fi dezamăgită dacă ar trebui să mă retrag de la JO, deoarece îmi place mult ceremonia de deschidere și sentimentul că ești acolo alături de toți românii”, a mărturisit Halep.”Olimpiada are o mare însemnătate pentru țara noastră, dar sănătatea mea este cel mai important lucru. Trebuie să am grijă de corpul meu”, a conchis Simona Halep.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.