Escuela de Otono si-a deschis portile la Brasov

Escuela de Otono si-a deschis portile la Brasov

0 49

Peste 35 de profesori de limba spaniola din tara si din Republica Moldova participa anul acesta la cursurile scolii de toamna. Deschiderea oficiala a evenimentului s-a facut intr-un cadru festiv cu spectacole, teatru si colinde spaniole, in prezenta ambasadorului Spaniei la Bucuresti Estanislao de Grandes Pascual.
Timp de trei zile Brasovul gazduieste cea de-a patra editie a Scolii de toamna de limba spaniola. La cursuri au venit peste 35 de profesori de limba spaniola din Romania si Republica Moldova. Scoala a fost deschisa chiar de ambasadorul Spaniei Estanislao de Grandes Pascual. Este a doua data cand vin in Brasov de cand sunt ambasador in aceasta tara – a spus ieri Excelenta Sa. Ma bucur ca pot sa sprijin elevii si profesorii de la Colegiul Unirea si autoritatilor locale care sprijina acest proiect.
Si anul acesta subiectul principal este Bacalaureatul spaniol, examen sustinut in 10 licee din tara. La Brasov 170 de elevi invata limba lui Cervantes, iar la absolvirea liceului intra in posesia unei diplome bilingve romano-spaniole, luata in considerare in Spania.
De la ceremonia de deschidere a scolii nu au lipsit spectacolele in limba spaniola dar si colindele iberice de sezon.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.